Bye now.

Nu åker jag om några timmar. Jag kommer sakna en del vääääldigt mycket och andra inte lika mycket. Kvällen igår var ganska underbar. Katie, Annie, Linnea, Nina, Maria, Caroline, Josefine, Johanna, Elin, Jerry, Danne, Alex... jag har säkert glömt några nu. Ville bara säga att ni är fantastiska. Att mitt beteende under kvällen liknades vid en tolvårings är ingenting jag fäster någon vikt vid. Jag är inte 24 år gammal, jag har precis fyllt 18. Fundera på hur dina egna fester såg ut vid den åldern.

Nu när jag åker ska jag bara släppa allting, och när jag väl kommer hem så fokuserar jag på dem som jag mår bra av. Ni alla ovanstående hör till den kategorin.

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag hade modevisning i mitt rum igår. Min säng var fullpackad med tjejer som ville se mig på catwalk i olika kläder. Katie, de där bilderna hoppas jag innerligt att du håller för dig själv, haha... Tack för alla presenter och rosor, ni är underbara.

Nu ska vi äta resterna från igår, grillspett, vitlöksmarinerade potatisklyftor, tzatziki, sallad, oliver, fetaost, baguetter. Det ska bli gott. Sedan tar vi taxin och sen är vi på väg. Sakna mig inte för mycket, jag kommer tillbaka - lovar.

Happy birthday.

Yey och hurra till mig!

Måste berömma alla söta vänner som varit duktiga och kommit ihåg mig idag - redan! Min inkorg är bombad. Jag kanske är lite omtyckt ändå;)


This is it.

Allting ordnar sig till slut. Nu är cateringfirman kontaktad, maten fxad och snart åker vi och storhandlar till Naddies stora event. Jag ska städa och fixa och förbereda mig mentalt för alla fina gåvor som jag kommer att få. Hehe. Och vet ni, det gör faktiskt ingenting om solen inte skiner på min dag. Det skiner inombords istället.

Som körsbär på toppen är semestern bokad. Två veckor (ja, tack!) på Kreta. Var annars? Vi åker redan på lördag kväll. Det är bäst att jag inte är bakis från festen då. Hotellet är byggt 2007, mycket hög standard och jag kommer trivas som fisken i vattnet. Måste visa en massa bilder!


Ser väl ganska hyfsat ut?










I don't know what I've done or if I like what I've become.

Men skit i det då. Mitt bristande engagemang bidrar ju tydligen inte till någonting. Vi kan sudda bort min födelsedag om du vill. Semestern också. Poff! Det går ju aldrig att se fram emot ett skit ändå, så varför skulle detta vara annorlunda? Det är faktiskt inte bara JAG som är ute sent vad gäller planering. Det är mest snack och ingen verkstad i min lilla familj. Sedan måste ju någon få skulden för det också. (You can put the blame on me.)

Så skönt att fylla 18. Jag ska inte låta orden beröra mig längre, jag ska inte ha skuldkänslor för någonting jag inte kan hjälpa. När jag var liten sade jag att jag skulle flytta utomlands den dagen jag fyllde 18, till Australien eller något annat svårtillgängligt ställe så att jag kunde få lite perspektiv. Nu blir det inte så. Jag vet inte vad som händer.

Låt mig försvinna ut i sommarnatten och bli glad. Ge mig en kram och ett smultron så ordnar sig allting. Tills verkligheten kommer ikapp mig, vill säga.

Anyway.

Nu ska jag duscha. Länge. Och fundera. Jag måste prata med någon. Jag vill ju fortfarande så desperat tro att ni inte vill mig illa. Men ni motbevisar mig ju varenda gång.

Äh. Idag ska jag planera fest och skriva redovisningar. Tro det eller ej, men jag är tillbaka i skolan imorgon, för mina två sista redovisningar. Det är såklart värt det för ett MVG i musik. Jag inväntar mail från min lärare om instruktioner. Får jag inte det så får jag smaska ihop någonting själv och hoppas att han blir nöjd. Jag hörde att han stirrar på redovisaren och gör en nervös. Tror att jag ska ta en öl innan så att jag blir glad och orädd och sådär fånigt trevlig.

Hur botar man osäkerhet?


Whiskey lullaby.

Det är tur att jag börjar bli lycklig igen. Mardrömmar plågar mig fortfarande varenda j*vla natt, men just därför är det så skönt att vakna. Det blir nog en bra sommar, trots allt.

I torsdags var jag på fest på dalaplan och jag är fortfarande stolt som en tupp när jag tänker på att jag vann i poker. Jag, som yngsta person satt till slut och kämpade mot en pokernörd som inte visste vad han skulle tro om mig. Jag är bra på att psyka människor. Det är så gulligt att jag vann. Jag har aldrig spelat på riktigt heller ju, så jag satt och frågade vad jag kunde göra där och där och så vidare. Mobilspelandet har gett resultat. Funderar på en tripp till Vegas. Det var inte tur jag hade. Det var någon oförklarlig makt som gjorde mig skarp som ett knivblad.

Monopol var värre. Det har jag heller aldrig spelat, men jag hade sjukt roligt ändå, tack vare flädercider och Cruzan Mango. Jag var minst sagt underhållande enligt Thommy, Katie och Nina. Nina spillde cider över 2000-kronorssedlarna så de började lukta riktigt unket. Ingen fara, sade jag, och hivade upp en parfymflaska ur väskan. Efter några sprut insåg jag att jag knappast gjort sedlarna torrare. Nu stank de parfym istället.

Reglerna i Monopol är inte så lätta att komma ihåg när man är sådär lagom snurrig. Jag köpte Norrmalmstorg och tänkte bli rik på det. Så lätt var det ju inte. Tss.

Härlig helg, härligt sällskap, härligt retsam och kärleksfull stämning. Ja. Nu börjar det ordna upp sig. Nu ska Oliver hem också bara.

Hope for the hopeless.

Det blev ingen Oliverhämtning igår. Saker blir ju aldrig som man har tänkt sig, och allting är bara upp till alla andra. Det är lite frustrerande faktiskt. Men det kanske var bäst ändå.

Det var meningen att jag skulle hitta en klänning på MQ också, men det sket sig duktigt. Där fanns ingenting tilltalande alls. Så jag gick in på Gina istället och provade konstigheter bara för skojs skull. Någonting kul får man ha när man går ensam i stan:)


Detta kan man ju lugnt säga såg duktigt dumt ut, men jag bjuder på den ändå bara för att ni ska få dra på mungiporna lite. Kan behövas nu när det är midsommartrams imorgon och allting. Än så länge lutar det åt Trelleborg, men jag vet inte om jag åker dit ensam.



Oliver!

Mitt hjärta<3


På onsdag när jag haft min avslutning ska vi äntligen åka och hämta min lilla älskling. Oliver har varit borta så sjukt länge... Visst är han världens sötaste!

(Åh, vad jag hatar det som sker i bakgrunden just nu. Hatar, hatar, hatar. Tur att jag ska härifrån ikväll. Såna jobbiga flashbacks klarar jag inte av just nu. Magont, ja. Danne får ge mig proviva och knäckebröd.)

Hot females.

Gårdagen var minst sagt... speciell. På ett mycket bra sätt.

Jag hamnade till slut hos Katie i Trelleborg där vi snackade skit på hennes rum, nästan bölade åt Tristan och Isolde och käkade godis. Senare på kvällen gick vi över till hennes granne, Frida, som skulle ha lite tjejkväll med dricka. Det blev gott vin, sedan vet jag inte riktigt vad som hände. Snart hade jag 5 olika glas framför mig med diverse olika alkoholhaltiga innehåll som smakade lika gott alltihopa. Av misstag råkade jag dessutom klunka ett halvt glas med bara vodka -  jag trodde jag redan hade blandat i Sprite... Men det slank ner det med:)

Okej, så nu har vi sex överförfriskade tjejer i ett rum med hög musik. Vad ska man egentligen göra? Jo, fjortislekar såklart! "Jag har aldrig" och "sanning eller konsekvens". Jag vill påstå att de flesta killar hade gjort en hel del för att få vara en fluga på väggen hos Frida i Trelleborg igår kväll. Jag ska varken ta upp samtalsämnen eller konsekvenser, men det gick minst sagt vilt till. Jag hoppas inte det finns för många foton som kan misstolka oss som beundrare av samma kön. Men man lever bara en gång, eller hur?

Vid halv två-tiden tog jag bussen till Malmö (jag var verkligen inte nykter men jag lyckades hålla mig vaken) och tog därefter en taxi till T som välkomnade mig varmt. Nu sitter jag här, lagom bakis och planerar utflykter för ikväll. Eller, jag kanske ska ta det lugnt ikväll? Nån som är sugen på bio? :)

No air.

Nu ska jag vara glad, för hälften av mig mår bra. Den andra hälften mår inte så bra, men det orkar jag inte fokusera på nu. Nu är det helg.

(Och ni måste förstå att hon inte vill det här egentligen. Hon vill bara ha hjälp, hon ropar så desperat. Tyvärr tror jag inte att vi KAN rädda henne längre. Någon gång får man säga stopp, och älskade mamma... Du kan bara rädda dig själv.)

Noway.

Misslyckat försök att få igång positiva tankar genom att gå upp tidigt. Ni hittar mig i min säng resten av dagen med en påse över huvudet.

Sweet dreams.

And sometimes I find that endless sleep rather tempting
But I won't allow them to use the word weak
So o dream on and I fly
Up high in a rainbow sky

And I am all alone with the thoughts that make me fall
There is no color to describe my eyes any longer
No arms to lift me up
Every heartbeat will eventually stop

Never climb a rope if you can't survive the fall.

Empty.

lasttree


Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache,
almost lovers always do

Ni, ALLA, får mig att börja hata människor igen. Jag började tro gott om er. Men nu kan ni slänga er i väggen allihopa. Det är dags att sluta lita på människor. Jag ska skaffa en sköldpadda och vi ska älska varandra livet ut och den lilla krabaten kommer aldrig svika mig.

Låt mig leva som ett barn i en fåfäng dröm där träden går att krama och prinsarna går att lita på. Där tid inte behövs, för sår läks så fort ändå, och sätter man ett plåster på så gör det aldrig mer ont. Där hjärtanen är av gummi och ingenting krossas, inga förhoppningar grusas, inga känslor såras.

Jag orkar inte. Jag vill HATA. Jag är så dålig på att hata. Men ni får mig att vilja.

Oldie.

(Skrivet i lördags, oroa er inte, jag mår bättre nu:))

Jag mår inte dåligt, det är inte det. Jag förstår bara inte hur jag ska kunna lita på någon, NÅGON av det motsatta könet igen. Ärrad för livet? Jag är dramatisk som vanligt, det inser jag. Men samtidigt pendlar jag mellan att vilja satsa allt igen, våga känna att någon backar upp mig och mellan att bara bli en aggressiv manshatare som blivit sviken alltför många gånger. Jag vill inte vara en idiot, så kan någon bara komma och ge mig min framtid så att jag vet hur jag ska hantera den?


Det jag kanske borde göra är att satsa mer på vännerna nu. Jag vet inte varför jag inte känner för det, vänner finns ju kvar, säger man.


Ikväll är jag ensam. Delvis självvalt. Men ni vet att jag inte är bra på ensamhet, det händer så underliga saker i mitt huvud då. Ibland är jag som en liten flicka som inombords bara skriker efter uppmärksamhet.


Sådana här inlägg är inte bra. De får mig bara att grubbla ännu mer på hur jag fungerar och vad jag håller på med. Jag ska gå ut och grilla snart och resten av lördagskvällen blir nog insjunken i en bok, "I Hitlers tjänst", så att jag slipper tänka. Om läget blir alltför desperat så ringer jag någon och tvingar mig in i deras umgänge, bara så att jag vet att jag finns. Om jag orkar det, vill säga. Fan. Jag måste orka visa att jag finns.

Grönsakslogik.

Två små bruna gnisslande potatisar. En glittrig avocado som sörplat för många hallonbåtar. En inramad ättiksgruka som varit med i knatteligan. Shampoo, det ska vara extra krämigt och har du någon gång sett en stjärna när den slocknat? -Du är en skunk, svarade jag, och det var ingenting med det, för i de mörkaste dalar finns de mest drogade glashus.


Ordbajs. Jag tycker om det.


I blame the ugly people while I wisper: feel sorry for me.


En ganska bra måndag tack vare många kramar och någon att prata med. Jag är lätt att läsa ibland.


Anledningar till ett stort leende:


  • Snart är det 18-årsfest och jordgubbstårta och mohej och mohaj - 18´s a big one
  • I helgen ska jag och min bror byta rum
  • Sommarlov!
  • Utlandsresa i två veckor (hej, solbränna!)
  • Midsommar
  • Fantastiska vänner
  • Mitt megabra tal som jag ska hålla imorgon och sedan får överstökat...
  • Ska börja gymma i juli
  • Sola och bada

Det finns säkert mer saker att vara lycklig över, men just nu fokuserar jag på ovanstående. Presenttips, btw: jag vill ha en ny mobil och en ny mp3 och godis och hårförlängning och resa och bil och skönhetsprodukter och pengar och en blå kastrull och en sköldpadda och två små bruna potatisar som gnisslar när man trycker på dem. Sedan är jag nöjd.


RSS 2.0