Some kind of fool.

Jag råkade släppa in en liten trojan på datorn, och det är min ursäkt till att jag inte skrivit på ett tag.
Nu är det torsdag eftermiddag och min lillebror sitter och svär högt i rummet bredvid. Idag är jag planfri än så länge.

Vissa saker är så komplicerade, vissa relationer är komplicerade. Då önskar man att man hade ett facit i handen där det punkt för punkt står hur man ska hantera det. Men det är ju så med honom och mig. Det är allt eller inget. Det finns inget mellanting. Jag vågar inte gå hela vägen igen. Jag vill inte krossa mitt nyfunna oberoende. Självförakt är vad det kommer att leda till, oavsett hur många goda avsikter han har. Jag behöver vara lite oberoende. Jag kanske ska stänga in mig lite och inte låta någon av det andra könet komma för nära. I alla fall ett tag. Det kör vi på. Än är jag inte okrossbar.



Whatever you may like.

Jag borde säga en massa vettiga saker just nu, för jag har vettiga tankar i huvudet faktiskt. Men ingenting vill komma ut. Vi har träffat tyskar idag. Tyska lärare. Katie dör av lycka.

Nu ska jag vara social mot de fyra personer som jag befinner mig i närheten av.

Tack för en fin helg, gubben.

2 am.

Festen i lördags fick en del oväntade reaktioner från olika håll. Jag är inte van vid allt ståhej. Människor blir sårade av andra människors beslut och jag menade aldrig att provocera någon. Ta inte allting på så himla stort allvar, vi är unga, vi ska leva livet, och ingen av oss kommer att dö ensamma. Så ta det lugnt, FFS.

Nu tar vi en dag i taget här. Nu ska jag kika på en ny dator och försöka bestämma mig för någon. Sen kommer Thobias förbi och imorgon är det Trelleborg. Sådär. Andas!

Festbilder från lördagen.


Det är här det börjar.
Från vä: Coffe, Annie, Linnea, Jag, Therese

Dags för singstar mot Niklas. Gissa vem som vann?

Frida och Katie. Sweet.

Onyktert.

That's cute.



Änglahud.

Lördagen var... underbar. Det behövdes! Min päronvodka gick inte åt så hemskt mycket tack vare Kristoffer som var härligt generös och bjöd på Sangria och diverse vodkasorter. Att killen sen lyssnade på min favorit Anna Nalick och hade alla hennes skivor var ett STORT plus i min bok. Jag har aldrig träffat någon som ens vet vem hon är. Konstig musiksmak lönar sig ibland.

Jag och Katiebabe kom på söndagsmorgonen på världens teori som jag ska utveckla för er senare. Den handlar om varför världen ser ut som den gör. Mycket intressant om jag får säga det själv.

Vill ni kika på lite bilder från lördagen så rekommenderar jag Katies bdb, "kaejtie", för att jag har inte fått tillgång till några bilder ännu.

Sedan hade jag världens bästa dröm inatt! Jag lärde mig att flyga på riktigt! Jag susade omkring i en fantasivärld där jag skulle bekämpa elaka konspirationer och jag var hjältinnan! Stark och smart och vinnande. Och när jag kom tillbaka till verkligheten kunde jag fortfarande flyga, och jag visade stolt upp min familj hur jag kunde gå upp och ner i taket och sticka in en arm genom väggen. Fantastisk dröm, alltså.


---

Jag fick höra änglahud igår. Och det kändes förvånansvärt bra. Jag vet inte vad vi gör härifrån men här är jag och där är du och hej, ska vi mötas någonstans? Skit i vad de säger, ingen förstår någonting i alla fall. Man ska vara snäll mot de som övningskör. Och jag vet inte om jag ska likna mig vid batterier i en ficklampa men jag säger som du, människa är jag. Mänsklig. Med fel och brister, känslor och tankar, funderingar och melankoli. Men i grund och botten är vi fantastiska individer allihopa.


Kastrull.

Klockan är mycket och jag borde sova men det gör jag inte. Jag är i Trelleborg och jag är med Katie, Therese, Kristoffer och Niklas. Jag vet inte vad vi lyssnar på men det passar min sinnesstämning. Nu borde jag inte skriva mer förutom att pappa är väldigt snäll som tar ut Oliver imorgon bitti. Tack, pappa. Och godnatt.


Dress me.

Hur hett får det bli?





Morning.

För en gångs skull blev det en ordentlig frukost idag. Nu känner jag mig duktig.

Min älskade Tilneyfantast och jag ska som sagt ut och göra stan osäker idag. Jag funderar på en ny väska. Det finns en ljusgul liten sak i en mindre affär som jag tittat på länge. Får se om den får följa med hem idag.

Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig.

Babydoll.

Åh. Jag har tittat på denna i evigheter och det är NÄSTAN så att jag kunnat bränna upp en femhundring på den nu, men med tanke på morgondagens shoppingäventyr med Katie är det kanske inte så smart. Finns på stylebystars.com om någon är lika kär som jag.


However.

Datorvärlden är väl underbar? Så fort man inte vill ha något med någon att göra så är det bara att trycka på en knapp, och POFF, så är man blockerad och därmed utesluten ur personens liv. Inte för att det gör någonting, hade jag varit du hade jag antagligen gjort samma sak. Smart drag, vi kan låtsas som om de här åren vi hade aldrig har existerat. Du är en främling för mig, jag är en främling för dig. Vi kör på det :)

Två plus två är fem, men det gör ingenting, för logik är ingenting som jag bryr mig om numera.

.

World apart.

Långdag i Trellis med Katie. Det blev mycket diskussion och så en viss 1800-talsfilm som fick oss båda att sucka romantiskt mesta delen av tiden. Dags att läsa en massa Jane Austen. Käääärlek.

Jag tänkte plocka dig små smultron och trä dem på ett strå.
Där fanns inga lika söta som du, men jag plockade dem ändå.

Pure.

Det var längesedan jag såg regnet falla. Visst fyller det mig med en aning vemod, men även rening. Jag ska INTE gå och lägga mig igen, då kaosar mina tankar ihop. Jag ska duscha och sedan ringa och väcka Katie.

Och det är inte meningen att ni ska förstå, det lär ni aldrig göra ändå.

It doesn't matter what I say, you'll never get it anyway.

Dusch var det, ja.

Everyone will drown.

Jag drömmer så konstigt nu. Särskilt på Kreta. Ena dagen drömde jag att jag dog ensam och uppäten av schäfrar i sann Bridget Jones-anda. Nästa natt stod jag i vit brudklänning och gifte mig.

Det är bra att vi alla går vidare, va? Det här med att låta känslorna styra har ju aldrig varit bra för mig. Det är då jag konstrar till det. Jag vill bara få alla glada, men det GÅR ju verkligen inte. Jag låter mig påverkas av mina hjärnceller för en gångs skull istället, och hoppas att det går bättre. Jag vill kunna dela upp allting i två kategorier. Det här är RÄTT, det här är FEL. Suck. Om livet vore så enkelt.

Jag fick inte riktigt tag på någon söt 18+are till ikväll som kunde följa med till Etage, men det gör ingenting, för jag ska till Trelleborg istället.

Vad tänkte förresten Skånetrafiken att jag skulle göra nu när de strejkar imorgon? Jag kommer ju ingenstans! Ska jag sitta hemma tills de behagar köra mig dit jag vill? Katastrof. På riktigt.

Pics.



Tänkte uppdatera med lite bilder. Så här blek var jag för två veckor sedan... Gulp.



Sen blev det en aning bättre. Mina coola solisar åkte med för att jag inte hann köpa nya.



Ja, sen vet ni hur lätt det är att bli egocentrisk när man är söt.



---

Kanske uppdaterar med roligare bilder som inte bara är på mig, men just nu ligger den kameran nerpackad och jag är faktiskt alldeles för lat för att hämta den just nu. Puss och haj.

Back on track.

Hej alla frusna svenskar!

Back on track och gladare än någonsin. Två veckor i Grekland var precis vad jag behövde. Jag har haft två män i mitt liv nu de här två veckorna, och de har varit underbara. Pappa och lillebror, tack för resan och för oförglömliga minnen. Oväntat nog så har jag solat, badat, ätit ruskigt god mat, blivit kär i kretensiska bergsgetter, hälsat på i småbyar i bergen, fått sand i rumpan och andra lustiga saker.

Att ni som frusit här i norr inte har haft bättre saker än att sprida rykten och snacka skit är ingenting jag tänkte bry mig om. Jag avundas inte er bitterhet. Nu börjar jag om, från början den här gången.

Till T: Jag antar att du gått vidare under de här två veckorna, och därför tänkte jag också göra det. Det har varit alldeles för mycket idioti inblandat, alldeles för många som inte velat se oss tillsammans. Att ha tillit i en relation är det viktigaste som finns, och när vi ständigt tvivlar på varandra är det inte konstigt att det går som det går. Men nu får alla "nära och kära" sig en klapp på huvudet: GRATTIS. Ni drev oss isär, och det kanske var bäst så ändå, för alla parter.

Jag ska ägna resten av mitt sommarlov åt vänner, strandfester och skratt. Nu är jag hemma, älsklingar! Jag kommer som en blixt och jämför solbränna. Har ni tur så tar jag med en Martini och Absolut Päron också.

Ha det fint sålänge, och en stor kram till ALLA (ja, alla, jag orkar inte sura och vara tvär, vill ni ha en kram så får ni den, oavsett om ni är vän eller fiende;))

Puss!

RSS 2.0