Twin.

Jag hade tråkigt. Men så hittade jag webcamen och började leka med den. Nu har jag jättekul.





Hahahahaha. Så här roligt kan man ha det på en fredagkväll, folk!

Meningslöst.

Inatt sov jag hos min Jesper. Han tyckte synd om mig som tvingades gå upp klockan 6, men det gör ju ingenting när man får skjuts hem och kan gå och lägga sig igen.

Snart ska jag ta en promenad i detta mörka, förfärliga väder. Man borde köpa en stor solros att bära omkring på, bara för att sprida lite värme liksom. Fast... jag gör nog som alla andra. Sveper in mig i en stor halsduk och går med blicken ner i marken.

Dagens citat, taget från Nazim: Jag gillar att röka, för då känner jag mig som ett ångtåg.

Natti.

När det svider i ögonen och prasslar i huvudet är det dags att gå och lägga sig.

Godnatt!


Morphing.

Jag hade inget att göra, så jag morphade mig själv med en massa kändisar. Resultat:






 

Victoria Beckham, Ashley Olsen, Jennifer Lopez
Avril Lavigne, Mary-Kate Olsen, Paris Hilton
Christina Aguilera, Ashley Simpson, Mischa Barton


Visst ser ni mig där någonstans?
Coolt. Hehe. (Hello, nolifer.)



 


Dagens bild.

Dagens bild:



Ingenting.

Idag har jag inte gjort någonting vettigt whatsoever. Märkligt hur bra jag är på att slösa bort dagar. Jag har lyssnat på min brors och hans kompisars målbrottsskratt och moppetrimningar. Jag har ätit fyra rostade mackor. Jag har plinkat på keyboarden och försökt få fram någonting men ingen inspiration flög in genom fönstret idag. Jag har tänkt. Herregud, vad jag har tänkt.

Imorgon ska jag göra något vettigare. Imorgon ska jag förändra världen och förhindra världskrigen. Jag ska betrakta världspolitiken.  Jag ska göra fattiga människor rika och fula människor vackra.

...Tror ni det går att sova till tolv imorgon ändå?

Dandelion.

This is how I feel when I'm with you.




Vikarie.

Jag har en skum ekonomivikarie och tro mig när jag säger att min bild är sötare än snubben IRL. Det är svårbegripligt, men sant. Vi kallar honom Torkel Stork.


Nails.

Är man duktig på att måla naglarna så är man.


Före:



Efter:



Thoughts.

När man äntligen tror att man har hittat någon som man ser sig själv med i någon slags framtid, då hör alla andra av sig och vill hitta på saker. Jaha? Nu passar det? Det är så typiskt.

Jag var hos Jesper igår och under kvällen ploppade det in sms efter sms från diverse personer. Någon ville be om ursäkt för tidigare beteende och någon var antagligen bara lördagspackad och nostalgisk. Jag vet inte om jag ska be att bli lämnad ifred eller om jag ska bli glad över uppmärksamheten.

Varför kan man aldrig vara nöjd med det man har? Varför är man så nyfiken på om gräset är grönare på andra sidan? Lite moral måste man dock blanda in i det här, påbörja inte någonting förrän allting annat är avslutat. Men hur ska man veta vad som är rätt i slutändan?

Det borde finnas något slags avtal man kan ingå när två personer börjar finna intresse för varandra. Ett slags löfte om att aldrig medvetet såra, bedra eller utföra övrigt svineri. Fast... mänskligheten klarar inte av sådant. Folk ljuger och bedrar kors och tvärs ändå. Så det bästa är väl att stålsätta sig en aning. För det finns inga garantier för någonting. Den enda man kan lita på är sig själv.

(Ibland knappt ens det.)

Lördag.

Idag vaknade jag halv ett (egentligen 10, men jag somnade om) och sedan dess har jag dammsugat hela nedervåningen. Detta gjorde jag i ett rus av lycka och rastlöshet, bara för att jag ville.

...

Fel. Detta gjorde jag för att farmor kommer hit idag. Pappa är faktiskt iväg och hämtar henne på stationen just nu. Anledningen till hennes ankomst är att vi ska fira Michelles 21:årsdag imorgon. Vi får se hur det går.

"Vuxna" kan vara så tramsiga ibland. Det är nästan mellanstadiefasoner. 

Å ena sidan: "Hon har sagt det  och det om mig, och lät inte mig komma på det där kaffekalaset så nu ska jag aldrig mer prata med henne."

Å andra sidan: "Jag har aldrig gjort dem någonting, men nu är de sura på mig, så då måste jag också vara sur för att de inte uppskattar min vänlighet."

Livet är för kort för sådant här trams. Vi vet inte hur länge vi har varandra. Hur lång tid ska det ta innan ni förstår?

Pling.

Nu har jag precis varit på banken och fixat och trixat lite. Skönt att ha hand om sin ekonomi själv.

Idag har jag inga planer whatsoever förutom en kebab till middag. Och jag orkar inte gå ut på en massa tramsiga ställen heller. Nej, vet ni någon trevlig hemmafest som jag kan nästla mig in på, så slå en pling.

Nu ska jag måla naglarna. Ni kanske får en före- och efterbild senare. Puss.

Tips.

Tänkte bara tipsa om en bra sida där du kan få en massa gratissaker!

Klicka HÄR!

Sådär ja. Skitbra.

Komplicerat.


Jag lovade Sara att hjälpa henne med att få hennes blogg lite fin och personlig. Inga problem, tänkte jag. Tss.

Ni som håller på med sånt här på riktigt är duktiga.

Nu när jag är inne och pillar så blir ingenting som det ska. Hennes koder ser inte ut som mina och allting blir minst sagt komplicerat. Nu när jag tänker efter så har jag ingen aning om varför min blogg ser ut som den gör, jag har bara provat lite och nog haft ganska mycket tur.

Jag får försöka göra det när jag har lite mer tid och lugn och ro än ikväll.

Imorgon åker jag tillbaka hem till pappa och på kvällen ska jag träffa Jesper. Gemytligt.

The world spins madly on.


För det första: tack Gina Tricot för uppdatering av hemsida. Det behövdes.

Nu är jag hemma från Jesper och ska snart till mormor för att äta oxfilé. Underbara söndag!


Mamma Mia.

Nu är jag hemma från Sabina. Det blev en lugn kväll med film och en massa godis. Sedan bjöd ju tösen på vin också, så kvällen avslutades med att vi sjöng tramsiga låtar ackompanjerade av diverse gapskratt. Finns det något bättre än en riktigt bra tjejkompis? Jag skulle inte tro det.



Här har vi en liten bild på två sådana sötnosar, förresten. Elin och Sabina.



Imorgon ska jag träffa en viss Jesper och om vi får som vi vill så tänkte vi se en dålig film och sedan ligga i sängen halva söndagen. Fast... nu ska jag ju till mormor på söndag vid två. Menmen. En tredjedels söndag är inte helt fel det heller.

Boots.


Jag måste tipsa om ett par underbara stövlar som jag råkade hitta efter en stunds slösurfande. Eller, tipsar gör jag inte. Ni skulle bara våga köpa dem. Nej, istället ska ni donera 2400 kr till mig, och sedan kan ni få dregla när jag vandrar omkring i dem på stan. Deal?



Jag är officiellt kär.

.

Skilled.


Lite skillad har jag väl ändå blivit i photoshop för att vara total nybörjare? Vad tycks om min vackra header?

Har man ingen som kan designa ens blogg så att den ser någorlunda proffsig ut, så får man försöka själv. Resultatet är inte det proffsigaste, men sålänge jag är nöjd så!

Nu ska jag äta, sen Jesper, sen innan jag lägger mig tänkte jag ha psykologiboken som kvällslektyr.




Får höra att det ser fucked up ut i firefox. Well, sötnosar. Jag orkar inte åtgärda det, så jag har ett tips till er:
 
Använd inte firefox! :)

Totally.


Helt okej skoldag idag. Den var relativt kort (2 h) eftersom jag bestämt mig för att dumpa franskan. Det går inte an med lektioner där man känner sig dumförklarad av läraren varenda gång man sticker in nosen. Jag känner mig kränkt av hans onödiga kommentarer och han ger mig aldrig en chans. Han är som en huggorm. Igår var han så aggressiv och otrevlig att jag helt enkelt vandrade ut därifrån. Och jag kommer inte tillbaka. Att hans utlärningsmetod suger är en annan femma, men ett gott skäl till att avsluta kursen ändå. Franska är ett knepigt språk som det är, utan att man ska behöva vimla bort sig i en massa andra saker. När man lär sig ett språk behövs en strukturerad lärare, och han är långt ifrån strukturerad.
 
Jag ska ha möte med mentorn imorgon och planera in vilket språk jag ska läsa istället. Italienska hade varit kul, men det är en dålig lärare som håller i den kursen. Latin är coolt men lite onödigt, dessutom är det samma lärare som i franskan och det hade varit förödande. Det lutar åt spanska eller tyska. Vad tycker ni?

---

Ikväll åker jag till Jesper en stund för att hämta mitt glömda hårband. Ett hårband jag absolut inte klarar mig utan, och därför krävs ett besök. Tro inte att jag gillar snubben och glömmer kvar saker med flit. Neeejdå. Hur kan man göra det när han bjuder på kebab till frukost en lördagmorgon? Eller när han påstår att jag är söt när jag sover?

Han verkar ju inte riktigt klok, den där.

Done.

Då var man hos mamma i en vecka. Jag trodde först att denna veckan var dödsdömd utan internet, men sedan visar det sig att jag kan hoppa på någon filurs anslutning, så det ska nog funka att överleva ändå.

Nu ska jag nog krypa ner. Jag är trött. Meningslöst inlägg, men nu vet ni vart jag är.

Hej svej.

Positivitetsförsök.

Från början var detta faktiskt tänkt som en positivitetsblogg. Ja, kan man tänka sig:)

Jag halkade ur det spåret ganska snabbt, men jag tänkte anamma idén lite ändå, nu när jag ändå är arg som ett bi och skulle kunna sparka ner en tjock ek om jag bara hade rätt skosulor.

Okej. Here we go.

1.) Jag har bråkat med någon i hushållet och jag är förbaskat arg.

Positiv syn: Jag kan vara stolt över att jag vet att jag har rätt och över att jag säger ifrån.

2.) Jag är trött.

Positiv syn: Torsdagen är snart slut, och sedan är det helg. Trött får jag lov att vara efter en lång skolvecka.

3.) Vi tog skolfoto idag och jag ångrar mig lite över att valde att inte ta enskilt foto.

Positiv syn: Jag kan hänga kvar vid 9ans skolfoto ett tag till. Där är jag riktigt söt.

4.) Jag oroar mig över en viss persons avsikter och är rädd för att lita på denne.

Positiv syn: Vågar man inte chansa så vinner man heller ingenting. Dessutom är jag stark nog att ta en förlust, om så skulle vara fallet. Är denna person ett sådant kålhuvud att den inte förstår sitt eget bästa, så är det åtminstone inte mitt fel.


Oj. Det fungerar ju faktiskt. Ni borde prova att göra en sån lista när allting känns piss. Det går att hitta solglimtar i allting.

Nu ska jag leka i PS till Ninas och mitt skolarbete!


Skola.

Här sitter jag, ska ha veckans hemskaste dubbellektion om en kvart, och jag är T-R-Ö-T-T. Var precis på HM och inhandlade lite nödvändigheter, och tog även en sväng förbi den amerikanska affären. Nu har vi vår specialkrydda i lager igen. Woho.

Dubbeltimmen i naturkunskap är absolut den hemskaste timmen i veckan. Eller, åtminstone vanligtvis. Företagsekonomin med vår nya vikarie är visserligen värre. Vikarien heter Bengt och luktar illa. Han pratar med tavlan och kliar sig på skalpen och har alltid samma tröja. Han vågar inte tala högt och han vågar inte möta någons blick. Det är hemskt att se hur plågad han är av att undervisa. Så, för att göra det hela så ointressant som möjligt så skriver Bengt av boken på tavlan. Annars hade han inte haft något att göra. Annars hade det inte blivit någon lektion.

Stackars Bengt. Han måste känna vårt förakt ända ner i knäskålarna.

Nu pyser jag till min naturkunskap. Hej svej.

Nostalgi.

Åh. Jag måste visa. Jag hittade världens sötaste bild på min mormor och morfar.



Mormor i keps jublar över att ha slagit ner en träbit i kubb. Detta var en härlig sommardag i vår stora gröna trädgård.  Morfar står och jublar han också. Honom saknar jag ofta. Bredvid mormor står en rolig dansk som jag aldrig blivit klok på. Men danskar är ju speciella.

Tänk om sådana ögonblick kunde vara för evigt. Jag blir genuint lycklig av den här bilden.

Ge dig!

Alltså, ni måste läsa det här. Detta är humor på hög nivå. Ni kanske minns mitt förra "kärleksbrev" som jag delade med mig av som varnande exempel? Om inte, klicka HÄR. Samma snubbe har gjort det igen.

Hej,
Jag såg ditt krypin och jag blev direkt uppfylld av glädjeoch tänkte att vi kanske har en lovande romantisk framtid tillsammans för du verkar vara trevlig och mogen. Och jag är tokig i allt som är moget.

Igår var jag ute med mina vänner och festade i Helsingborg igår och det var jätte kul. Innan vi kom så var det en nattklubb för äldre där. Och det var så kul att se hur 50 åriga män och kvinnor dansa. Jag visste inte att de äslskar att dansa så mycket och att de raggade så vilt. Efter kl 12 så började ungdomar komma in.

När vi kom hem så var kl redan 3.30 och vi var helt trötta. Tänk om du hade följt med så hade vi kunnat dansa lite till lite R&B och hip hopp musik. Vill att du ska få mig att bli snäsvag för dina magiska rörelser med rumpan. Hoppas du har sexiga jens som framhäver dina kvinnliga former.

Hoppas att du skriver och berättar lite om vad du har gjort. Jag vill lär känna dig och jag har en känsla att vi har mycket att prata om.

Puss och kram


Är snubben på allvar eller vill han bara roa mig? Det kanske är dags att avsluta sitt medlemsskap på dendär sidan nu. Den verkar vara full av freaks. Herreguuuud.


Rain.

Idag plågas jag av världens huvudvärk, vilket är totalt obegripligt eftersom jag stannade hemma igår och bara drack sockerdricka hela kvällen. Det kan vara vädret som påverkar. Eftersom alla tar upp detta förskräckliga väder i sina bloggar kan ju inte jag vara sämre. Fast jag skiljer mig på en punkt: jag tycker det är galet mysigt med lite regn och rusk just nu. Det passar mig utmärkt. Jag hyllar vårt väder, sen får ni ambitiösa människor som skulle varit ute och joggat just nu, ni får klaga hur mycket ni vill. Jag sitter inne med en kopp choklad och trivs som tusan.
Ni vet vad man säger: det spelar ingen roll hur man har det, utan hur man tar det.
Där fick vi till lite visdomsord denna mysiga söndag också.

Jesper råkade radera hela mitt fotoalbum på mobilen i fredags, den fumlige stackaren, så därför har jag inga galejbilder från mitt fantastiska liv att visa just nu. Vi tar en gammal bild på min fantastiskt coola lillebror istället, sådär helt spontant. Ni ser var coolheten kommer ifrån, va?


Weird.

Vilken märklig fredag/natt/lördagmorgon. Inte på grund av vad jag gjorde, utan på grund av människorna som hörde av sig under den här tiden. Förutom att Fredde ringde och några kompisar smsade så ringde Johan (!) och en annan person som jag inte har haft kontakt med på länge sms:ade. Allting kommer från ingenstans just nu. Precis när man var redo att lämna det gamla bakom sig, så dyker spökena upp igen. Det är ju typiskt;)

Jag var hos Jesper igår, såg på film och hade det allmänt mysigt. Nu ska jag sova lite och sen ska jag känna efter om min förkylning ska få mig att stanna hemma ikväll eller dra till Slagt med Carro och gänget, som jag har lovat.

RSS 2.0