Fredagkväll

Kvällen blev inte alls som vi hade tänkt oss igår. Men vi är glada ändå, för vi hade så fruktansvärt roligt.

Hannispannis kom hit vid sextiden. Vi slukade en halv kebabpizza var och började dricka vin så smått. Vi tog bussen vid nio, vilket visade sig vara alldeles för tidigt. Idioter. Haha. Busshållplatsen blev dock ett ganska lustigt ställe efter lite vin i kroppen, och bussen visade sig vara ett bra ställe att sjunga på. Inte sådär jobbigt ljudligt som ni kanske tror nu, nej, vi uppförde oss faktiskt. Lite hänsyn kan man ju ta även om man inte är nykter.

Vi kom till Gustav och gick upp mot Stortorget. In på Centiliter och Gram där vi fick världens godaste vinbärsdrink av en flirtande och trevlig bartender. Sedan satt vi där en stund, inspekterade folk och snackade skit.

Efter ett tag gick vi ut, skulle egentligen till Slagt, men vi var som sagt alldeles för tidiga. Valet stod mellan KB eller att åka hem. Vinet hade gjort en lagom småtrött och efter att ha funderat fram och tillbaka så ringde vi en kompis som hämtade oss. Efter ett besök på McDonalds så blev vi körda hem. Min söta bror kom in och socialiserade och efter en massa skratt gick vi slutligen och lade oss.



Som sagt, det blev inte så mycket festande men en riktigt trevlig kväll ändå. Tack, min sötaste Hanna!

Kommentarer
Postat av: Michelle

jättetrevliga bilder sis! söta ni är. kul att ni hade en trevlig kväll trotts allt :) possss

2008-09-13 @ 16:46:18
URL: http://chellelicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0